CAFÉ PAUS drivs av Elin sedan november 2012. Det är viktigt för oss på Cafe Paus att det alltid är bra råvaror och att det är rent och fräscht! Det är du som gäst som är viktigast för oss!

Kom och gör oss sällskap.

Vi serverar baguetter och frukostbuffé mellan 06-10, därefter fram till kl. 14 dukas en härlig salladsbuffé upp! Till den ingår. bröd, mineralvatten, kaffe och kaka. Vi caterar även baguetter, sallader, smörgåstårtor, bakverk mm.
Under vår och sommarhalvåret utökar vi vårt sortiment med en grillbuffé som avnjuts på vår uteservering. Den är uppställd på bryggan längs med älven!

Café Paus går även att hyra till konferenser och fester!

Varmt välkomna önskar Elin med personal!

Hitta hit

Hitta hit

Kör E6 mot Stigscenter och kör sedan rakt fram i rondellen så ligger vi i ett blått hus längst ned mot vattnet.

Fantastisk utsikt över älven

Under sommarhalvåret kan du med fördel avnjuta en god frukostbuffé, salladsbuffé eller grillbuffé på vår uteservering med en härlig utsikt över älven.

Perfekt för grupper

Café Paus går även att hyra till konferenser och fester! Vi vänder oss till både företag, föreningar och privatpersoner. Ni är välkomna att boka plats.

Färska råvaror varje dag

Vi har stort fokus på att använda bra och fräscha råvaror och lägger stor vikt vid hur maten presenteras. Den skall både se god och inbjudande ut och smaka bra.

DAGENS VIKTIGASTE MÅL

FRUKOST

Frukostmeny varje morgon mellan 06 – 10.
Frukostbuffé med mycket annat för en rejäl frukost. VÄLKOMMEN!

Grillbuffé Sommar

145 KR

Vid bra väder serveras vår grillbuffé nere vid bryggan. Fläskkarré. kycklingfilé. chorizokorv, rostad potatis, bearnaisesås, tzatziki, mangoraja, sallad. kolsyrat vatten, kaffe och kaka.